Golvläggning

Vi kan golv

Golvläggning

Golvbeläggning är en viktig del i varje renovering. Det kan ge ditt hem både det utseende du önskar, komfort och värde. Det finns många olika typer av golv och alla har sina egna fördelar och nackdelar. Trägolv är klassiska och eleganta, men kan lätt repas och skadas. Kakelgolv är hållbara och lätta att rengöra, men kan vara kalla och hårda mot fötterna. Mattgolv är varma och bekväma, men kan lätt få fläckar. Det är viktigt att välja rätt typ av golv för dina behov och din livsstil. Så låt oss hjälpa dig!

PARKETTLÄGGNING​

Parkettgolv

Parkettgolv är ett ikoniskt golv och ger ett tidlöst utseende för alla hem. Det distinkta mönstret förvandlar ett vardagligt golv till ett imponerande designelement. Traditionell parkett är tillverkad av lövträ, där varje bit noggrant sätts ihop för att skapa intrikata mönster som kan matcha tidsperioden och arkitekturen i ditt hem. Parkettgolv ser inte bara bra ut, golvet har också en väldigt bra hållbarhet, vilket gör den idealisk för rum och områden där man vistas mycket i sitt hus. Med rätt underhåll kan du njuta av detta klassiska utseende i ditt hem i många år framöver!

Flytspackling

Avjämning

Flytspackling och avjämning används vanligtvis för att jämna ut ojämna golv eller för att skapa en ny yta som är redo för installation av golvbeläggning, såsom kakel, trä eller vinyl. Det kan också användas för att skapa en stark, jämn yta på undergolv som har blivit skadade eller påverkade av fukt.

Golv

Plattsättning

Klinkergolv är både stilfullt och har samtidigt en lång hållbarhet. Det kräver ingen vaxning eller direkt underhåll och är dessutom prisvärt. Kakelgolv är perfekta för områden där man vistas mycket om som kräver extra hållbarhet, exempelvis i kök, tvättstugan eller i hallen. Det finns en mängd olika stilar som keramik, porslin, glas, mosaik, terrakotta och stenar att välja bland. Oavsett om du föredrar den moderna känslan av blankt vitt kakel för din badrumsrenovering eller den klassiska värmen av terrakotta för din köksrenovering, finns det säkert en idealisk stil som fungerar perfekt inom din budget.

Ska vi se över ditt Golv?

Din personliga Golvxpert!

Kontakta oss redan idag!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig med en golvlösning på bästa sätt!