Image module

Välkommen till Golvinstallation AB!

Golvinstallation AB startade 2006. Jag har varit golvläggare sedan 1988 och är också auktoriserad våtrumsspecialist via GVK. Mitt signum är service, pålitlighet, kunnighet och att kunden är nöjd är mitt viktigaste uppdrag.

Ha en fin dag
Jonas Dorelin

Om ni vill veta mer om vår miljöpolicy samt kvalitetspolicy klicka på symbolerna nedan.
Image
Miljöpolicy
Alla Auktoriserade Golvföretag arbetar enligt en dokumenterad miljöplan som syftar till att optimera energianvändning och spara på resurser. Klicka på loggan för att läsa mer.
Image
GVK
Golvinstallation AB är ett GVK-auktoriserat företag.
Klicka på loggan för att läsa mer.

Auktorisationen visar beställare att företaget arbetar efter en dokumenterad kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan samt följer utvecklingen i branschen för att med kunskap och kompetens möta kundernas krav, önskemål och behov.
Image
Kvalitetspolicy
Att mitt företag skall ha en kvalitets syn som genomsyrar företaget så att varje medarbetare alltid sätter kundernas förväntningar i focus. Att våra arbetsplatser drivs med god ordning och säker miljö , vi skall göra rätt från början. Att se kund och arbete som en god referens. Att kontinuerligt vidareutbilda organisationen och anställda i teknik och kvalitetstänkande så att vi alltid blir bättre. Att avvikelser alltid har högsta prioritet att följas upp och åtgärdas.